Whirlpool Front Load Washer stoppet afløb & Spinning

November 19

De problemer, der holder dit Whirlpool front load washer fra dræning og spinning er ikke typisk svært at løse. Mens nogle af de problemer, der forårsager disse forekomster er en fejl fra fabrikanten, er det mere sandsynligt, at vaskemaskinen ikke spinning eller afløb på grund af noget, du gjorde eller noget, du har undladt at gøre. Whirlpool anbefaler du fix dræning og spinning problemer selv. Hvis problemet fortsætter, kalde en professionel reparatør.

Instruktioner

•Tøm dine lommer til at gøre sikker på ikke småting er tilbage i dem, før du indlæser dem i vaskemaskinen. Disse småting kan sidde fast i pumpen, som forårsager vandet til at løbe langsommere.

•Kontrollér tøjet tags og indstille hastigheden, spin på din skive til passende spin hastighed. Generelt, tøj der er vasket på en lavere spin hastighed kræver længere tid at tømme.

•Undgå udstopning tøj i vaskemaskinen i et forsøg på at passe så meget som du kan ind i en belastning. Tvinger tøj i vaskemaskinen skaber ubalance og forårsager vaskemaskinen ikke at være i stand til at spinde eller afløb.

•Sæt et par af lignende mellemstore elementer i vaskemaskinen hvis du kun har en mellemstor eller lille artikel i tøj inde. Ligesom for meget tøj kan forårsage en ubalance, så kan alt for lidt.

•Sæt den U-formede dræn slange form omkring slutningen af drain slangen og indsætte let slangen ind i afløbsrør. Undgå proppe drain slangen, da dette ikke vil give mulighed for en luftspalte og vaskemaskinen vil ikke dræne som det skal. Ikke indsætte drain slangen i en højere end 96 inches, afløbsrør, da det er vanskeligt for vandet løbe opad til denne højde.

•Brug kun han vaskemiddel. Ved hjælp af normale vaskemiddel forårsager et ekstra beløb af sæbeskum, der kan blokere for strømmen af vand fra apparatet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com