Whirlpool ismaskine problemer

December 13

Whirlpool is beslutningstagere er kendt for at være pålidelige og holdbare, men problemer kan undertiden ske. Uanset om du har en fritstående enhed eller i fryseren-model, er de mest almindelige problemer let fast.

Ikke kører

Sørg for enheden er tilsluttet og at sikringer og afbrydere er fuldt funktionel. Fritstående enheder skal være være aktiveret på kontrolknappen. Whirlpool is beslutningstagere vil ikke producere is, hvis rumtemperaturen er meget høj.

Ikke producere is

Sørg for at vandforsyningen er hooked og wire løftestang arm på-fryser modeller er trykket ned. Kontrollere fylde røret (hvor vandet fylder formen) for ice blokeringer. Hvis det er frosset, tø blokering forsigtigt med en hårtørrer, Sørg for ikke at smelte enhver dele. Hvis ikke, kontrollere skimmel forsamling for ødelagte dele og udskifte efter behov. Sørg for, at fryseren er koldt, både i fryseren og fritstående enheder. Eventuelt justere fryser temperaturen på kontrolknappen.

Lugt/smag/snavs

Hårdt vand kan tilføje en lugt eller smag til is, så installere en ekstern filter. Hvis du kan se snavs i isen, check foring af bin for chips, som kunne flage ud i isen. Erstatte en del med en tilhugget finish. Mineral oprustning kan også ødelægge din is, så Whirlpool anbefaler rengøring interiør af maskinen med en citronsyre løsning, efterfulgt af et blegemiddel løsning skyl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com