Whirlpool køle servicespecifikationer

November 17

Whirlpool køleskabe er dækket af foreningens store apparat garanti. For et år fra købsdatoen, vil Whirlpool betale for den arbejdskraft og Køb nogen fabrikken angivet dele er nødvendige for at reparere apparatet på grund af materiale eller fabrikationsfejl. Ud over et år, kan udvidet serviceplaner købes fra virksomheden. Garantien dækker ikke bruger-forårsaget fejl eller dele ikke designet af Whirlpool. Whirlpool giver tips til at undgå behovet for at have deres køleskabe serviceres.

Installation

Whirlpool garanti dækker ikke udgifter til installation. Skader på husets elektriske ledninger eller VVS-er ikke inkluderet i serviceplan.

Forbrugsdele

Whirlpool vil ikke erstatte et køleskab pærer, luftfiltre, eller vand filtre. Udskiftning af disse forbrugsdele er ansvar for ejeren af apparatet.

Forkert brug

Whirlpool garanti dækker ikke skader i køleskabet, forårsaget af brug stemmer ikke overens med det apparat design. Ulykker, ændringer, forkert installation og kosmetiske skader som følge af uagtsomhed er ikke dækket.

Transport

Garantien er designet til at dækker reparationer i hjemmet. Whirlpool vil ikke betale for udgifter til flytte apparatet eller eventuelle transportomkostninger.

Serienumre

Ændring eller fjernelse af det originale modelnummer eller serienummer vil ugyldiggøre garantien.

Tips til at undgå servicebehov

Ridser, buler og chips kan skyldes forkert rengøring praksis eller brugerfejl i at fjerne forbrugsdele. Ser for køleskabe med finish og hardware, der er lette at fjerne og rense. Enheder med en vand dispenser skal have et filter, der er indeholdt i en let aftageligt grill. Køb køleskabe med status lys der angiver, hvornår de skal ændre filteret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com