Whirlpool køleskab hjælp

August 11

Whirlpool gør en række forskellige køleskabe, tilbyder en bred vifte af unikke features. Nogle modeller har udvendige vand dispensere, som nu har øget udlevering hastighed. Mange enheder kan selv måle mængden af vand udleveres. En række af de nyere modeller har øget energi effektive karakteristika. Uanset hvilket køleskab du ejer, men er der en chance du vil løbe ind i problemer, du ikke ved hvordan man løser. Kan du prøve fejlfinding af problemer på din egen før ringer kundeservice.

Vand Dispenser ikke arbejder

Hvis vand dispenser på dit Whirlpool køleskab ikke vil fungere korrekt, skal du kontrollere, enheden er tilsluttet en vandforsyning med en åben spærreventil. Kontroller, at der er nogen kinks i vand kilde linie og at trykket er mindst 30 psi. Flow fra dispenseren afgøres af vandtryk til hjemmet. Hvis du har en vandfilter installeret på enheden, kan det være tilstoppet eller ikke installeret korrekt. En omvendt osmose vand filtreringssystem kan også reducere vandtrykket.

Temperatur for varm

Efter installation af dit køleskab, kan det tage op til 24 timer for enheden for at køle helt. Hvis dette er ikke dit problem, og dit køleskab er stadig for varmt, Sørg for døren ikke var efterladt åbne eller åbnede for ofte. Derudover kan tilføjer store mængder af fødevarer varme køleskabet indtil maden er begyndt at fryse. Se din instruktionsbog for ordentlig kontrol indstillinger og hvordan du justerer dem.

Ice Maker problemer

Hvis dit Whirlpool køleskab ice maker ikke producerer nok, eller nogen, is, Sørg for, at maskinen er tilsluttet vandforsyningen. Det tager op til 24 timer efter installation for din maskine til at begynde at producere is. Der kan være is fastklemte i ice maker ejector arm, som du kan klare med en plast køkkenredskaber.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com