Whirlpool opvaskemaskine fejlfinding & reparation

November 10

Whirlpool Corporation fremstiller holdbare forbruger apparatet produkter, herunder indbygget og fritstående opvaskemaskiner. Whirlpool producerer disse apparater til at arbejde effektivt og til sidste i lang tid. Undgå servicegebyrer ved fejlfinding og reparation af mindre problemer med din opvaskemaskine. Forsøg ikke at reparere store problemer, hvis din opvaskemaskine er stadig under garanti; Du kan ugyldiggøre garantien.

Ingen strøm

Hvis dit Whirlpool opvaskemaskine plejer tænde, eller hvis det stopper i løbet af cyklussen, tjekke din hovedafbryder og nulstille den, hvis det er udløst. Erstatte en blæst sikring, som er enten sort eller har flossede ledninger. Kontroller, at døren er helt lukket. Hvis åbnet, lukke den og genstarte cyklussen. Skub i bunden rack, hvis det forhindrer dig i at lukke døren. Ren døren sæler, hvis døren ikke vil åbne. Undersøge vand ventilen for at se om det er i "On" position. Hvis motoren er overbelastet, vente på at nulstille sig selv. Din opvaskemaskine afbryder normalt når du skifter mellem cyklusser. Hvis det "Rene" lys blinker, funktionssvigt din opvaskemaskine; Du skal kalde for service.

Kører spørgsmål

Øge varmt vand opvarmningsanlægget temperatur, hvis din opvaskemaskine kører i lang tid. Det forsøger at opvarme vandet før vask cyklen begynder. Hvis karret ikke fyldes med vand, indskrive overfill beskyttelse float, og kontroller, at det frit kan flyde op og ned. Hvis ikke, tryk på den for at frigive det og fjerne enhver obstruktion blokerer det. Kontroller, at vandforsyningen er tilsluttet karret og at inlet-slangen ikke er snoet eller tilstoppet. Bestemme, hvis cyklussen er færdig, hvis du stadig kan se vand i karret. Hvis karret ikke dræne ordentligt, kig på dræning slange, og se, hvis det er snoet. Unbend eller Udskift slangen, hvis det er snoet. Fjerne eventuelle rester i slangen, og rengør afløbet luftmellemrummet hvis det er snavset.

Vaskemiddel/kondens

Undersøge opvaskemaskine for at afgøre, om cyklussen er komplet, hvis du se vaskemiddel i badekarret. Kontrollere installationen af bunden rack at se hvis kofangere er korrekt installeret. Kig på installationen, og Sammenlign det med installationsvejledning i manualen. Fix kofangere, hvis de er installeret forkert. Brug kun frisk, klump-gratis vaskemiddel. Brug mindre opvaskemiddel eller nonfoaming vaskemiddel, hvis du ser en hvid hinde på din front panel. Bruge en laser alignment tool til at kontrollere justeringen af køkkenbordet, hvis du kan se vand på køkkenbordet. Hvis ikke korrekt justeret, skal du geninstallere opvaskemaskinen. Vask dine retter hver par dage for at forhindre lugt.

Tørring/retter

En skyl statsstøtte anvendes til at hjælpe med tørring dine retter. Plasticware har normalt stadig vand på det selv efter en tørring cyklus. Losse bunden rack først for at holde vand fra kopper spilde på bunden retter. Altid korrekt indlæse opvaskemaskinen, og holde retter fra hindrer sprøjte arm. Øge vandets temperatur, hvis det er under 120 grader Fahrenheit, da dette forhindrer dine retter fra at få rene. Tjek din vandvarmer for at kontrollere den aktuelle temperatur. Bruge en vand manometer til at kontrollere vandtrykket. Whirlpool anbefaler et vandtryk mellem 20 og 120 psi. Installere en vandfilter, hvis du har vand med et højt indhold af mineralske.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com