White cedertræ Logs

January 10

White cedertræ Logs

Nordlige white cedertræ, også kendt som sump cedar, arborvitae og Thuja occidentalis, er en nåletræ træ hjemmehørende i Nordamerika. White cedertræ vokser i sydøstlige Canada og den nord-centrale og nordøstlige USA. Dette træ foretrækker fugtige klimaer og forholdsvis kølige temperaturer, men kan tåle en vifte af fugtigt organisk og mineralsk jord. Det har rot - og insekt-resistente kvaliteter, og er almindeligt anvendt som tømmer.

Udseende

White cedertræ logs har lys brunt kernetræ og afgrenet, der er hvid, creme eller meget lys gul. De fleste træer har relativt smalle afgrenet, da nogle store hvide cedertræer er stadig tilgængelige. White cedertræ logs er lettest tilgængeligt i små diametre.

Henfald modstand

Logs og tømmer fra hvid cedertræer modstå forfald. Dette gør dem til et godt valg for strukturer, der kommer i kontakt med jord og vand, herunder helvedesild, hegnet stillinger, både og paneler. Træet er traditionelt anvendes i bjælkehytter, da det kan vare i længere tid. White cedertræ kan også bruges til at gøre tænderne-resistente håndværk board og spånplader.

Hårdhed

White cedertræ er et forholdsvis blødt træ, scoring kun omkring 320 på Janka hårdhedsskala. Til sammenligning, score andre nåletræ som jack pine omkring 570, selvom eastern white pine scorer så lidt som $ 380. Løvtræ er meget sværere – eg, for eksempel, kommer i omkring år 1200. White cedertræ blødhed gør det uegnet til brug i gulve og andre applikationer, hvor det kan lide dings og ridser, men gør arbejder træ meget lettere.

Insektresistens

Tømmer fremstillet af hvid cedertræ er bemærkelsesværdig for dens insektresistens. Kedeligt og træ-spiser insekter såsom termitter undgå dette træ, hvilket gør det et godt valg for skure, stillinger og andre strukturer bygget i kontakt med jorden. Termitter og andre insekter kan stadig feed på white cedertræ, når ingen andre fødevarer er tilgængelig, men har tendens til at gøre mindre skade på dette træ end andre arter. Log hytter bygget fra white cedertræ logfiler kan vare i mange år uden insektnet behandlinger.

Styrke

White cedertræ er en letvægts træ med relativt lav styrke og evne til at modstå stød. Dette gør hvid cedertræ logs et dårligt valg for meget tunge strukturer eller projekter, der placerer en tung belastning på loggen. Sin styrke kan blive yderligere forringet ved udendørs forhold over tid. Afgrenet er mindre henfald-resistente end kernetræ, og til sidst henfalder og mislykkes, svækkelse log.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com