Wilkins tilbagestrømning forebyggelsen Installation

October 24

Wilkins tilbagestrømning forebyggelsen Installation

En tilbagestrømning forebyggelsen er en enhed, der er installeret på en vandlinjen. Det væsentlige, en tilbagestrømning forebyggelse enhed sikrer, at vand er kun tilladt at gå i én retning gennem en rørledning. Formålet er at holde vand fra ned linjen fra siver tilbage og forurener eller forurener vand op linjen. Mens mekanik af en Wilkins tilbagestrømning forebyggelsen er manipuleret med relative kompleksitet, er installation af en enkle.

Instruktioner

•Sno tråd seal tape rundt om gevind enderne af linjen output og linjen indtag. Tråd det med uret, så det ikke vil slappe af og flok som du tråd på albuerne. Tråd albuer af korrekt størrelse over Teflon. Stramme albuer med en rørtang. Albuer åbninger skal opad.

•Skru seal gevind rør i albuerne. Spænd med en rørtang. Brug et vaterpas til at forsikre rørene er lige op og ned. Længden af disse rør bestemmes af linjen oversvømmelse. Tilbagestrømning forebyggelsen skal sidde 12 inches over denne linje. Som et resultat, skal de lodrette rør lig med afstanden fra linjerne output og indtag til flood line, plus 12 inches.

•Sno enderne af de lodrette rør med gevind forsegle. Tilføje albuer med en rørtang, åbninger mod en anden. Mål afstanden mellem de to albuer og fratræk længden af tilbagestrømning forebyggelsen. Dividere dette nummer to. Dette er længden af røret kræves for at køre vandret til linjerne output og indtag fra albuen til tilbagestrømning forebyggelsen, én på hver side. Tråd forsegle slutningen af et af disse rør og skru den ind i output albue.

•Thread anden enden af horisontale output rør. Twist tilbagestrømning forebyggelsen på røret med en skruenøgle. Laver du tråd i indtagelse side af forebyggelsen på linjen output. Hvis din forebyggelsen har et afløbsrør, forsegle tråd røret, dias output ende ind i afløbet og vride den gevindende ind i bunden af forebyggelsen. Forsegle tråd og vride den anden vandrette rør ind i udstrømning ende af forebyggelsen, derefter i indtag streger ved hjælp af en skruenøgle.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com