Winnie de Peter Plys badeværelse dekorationer

September 8

Winnie de Peter Plys badeværelse dekorationer

For en sjov og farverig barns badeværelse, vælge en Plys tema, huggable bjørnen og hans charmerende forest venner. Med et par enkle Plys badeværelse dekorationer, kan du bringe udseendet til livet med lethed.

Væg udsmykning

For et lille badeværelse, skal du bruge en farverig Plys tapet for en punch af farve. Til et stort badeværelse, vælge malede vægge med en Plys-grænse, der løber langs toppen af væggen. Som et alternativ, springe den tapet helt og hænge vægkunst byder den elskelige karakter og hans venner. Også prøve Plys lyskontakt dækker.

Bruser indretning

Lysne op badeværelse straks med en farverig Plys badeforhæng. Vinyl gardiner fås i lyse blå og byder på mange af Peter Plys figurer. For en mere afdæmpet look har creme-farvet stof gardiner en silhuet af Plys blandt faldende blade.

Synke indretning

Med lidt søgning, bør du kunne finde en lang række Plys badeværelse fornødenheder. For eksempel, dekorere med Plys Tandbørsteholder og tumbler. Hvis du ikke kan finde karakterstykker, skal du vælge enkle stykker i Peter Plyss traditionelle farver rød, gul og orange.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com