Winnie de Peter Plys børnehaver ideer til tvillinger

February 27

Winnie de Peter Plys børnehaver ideer til tvillinger

Dekorere en lille Planteskole til tvillinger fremvisning uskyldige charme og sødme, som Peter Plys og hans venner viser. Dette tema fungerer godt for twin drenge, piger eller en dreng og en pige på grund af den bredt spektrum af farver set på Tegnene. Beslutte, om du ønsker at dekorere med klassiske Peter Plys og venner eller de nyere farverige tegneseriefigurer set i moderne Plys bear tegningerne.

Dobbelt Honey Pots

Ansætte en kunstner til at male en klassisk eller moderne Plys vægmaleri på en af de større vægge. Vægmaleriet kan omfatte en skov scene sammen med Peter Plys og hans venner. Bare sørg for han indeholder to store honning potter med hvert enkelt barns navn trykt på deres individuelle pot. Peter Plys kan holde en af potterne mens en anden pot sidder ved siden af ham, eller du kan placere gryder i tilfældig områder.

Dobbelt Decor

Design en Plys room, der omfatter et element for hvert barn. For eksempel, to par udstoppede dyr i rummet. Du kan justere en twin dyr langs toppen af hans kommode og sætte de andre dyr på den anden tvilling kommode. Omfatte to Peter Plys bear billedrammer i rummet med et billede af hver twin i de enkelte frames. Købe matchende sengetøj og andre Plys bear tilbehør til at trække alt sammen.

Peter Plys Bear bogstaver stave ordet tvillinger

Køb Peter Plys breve til stave ordene "Tvillinger." Disse breve er dekoreret med en keramisk plys bjørn og hans venner. Hænge bogstaverne på væggen i krybber eller overalt i rummet. Du kan finde disse breve, online eller på nogle varehuse. Forældre bruge ofte bogstaverne til at stave barnets navn, men i dette tilfælde stave ordet "tvillinger" eller begge tvillingernes navne hvis du kan lide.

Portrætter

Find store 8 af 10 Peter Plys billedrammer at hænge op portrætter af din nyfødte tvillinger. Hænge op ét eller to billeder af tvillinger sammen som babyer. Du kan har deres første nyfødte billeder sammen eller fremvise ældre billeder af tvillingerne. Ændre billedet inde i rammen med jævne mellemrum hvis du kan lide.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com