Winnie de Peter Plys dekorationer til en Baby værelse

February 22

Når du har et barn på måde har du masser af forberedelse at gøre, herunder at vælge et navn, købe tøj og selvfølgelig, dekorere Gartneriet for at gøre det et behageligt miljø for både barnet og dig. Hvis du er vildrede om et tema, blive unisex og vælge en Plys tema. Det passer til både drenge og piger, og hvis du planlægger at venter på at finde ud af sex, du behøver ikke at bekymre dig om at vælge den forkerte tema.

Vægge

Male væggene en lys, luftige farve som en lys gul eller grøn. Hvis du ønsker at bo helt neutral, holde væggene hvide. Placere en kant rundt om væggene med figurer fra Plys til accent rummet. Grænser er simpel at anvende og kræver kun at trykke på og holde fast på væggen.

Krybbe strøelse

Krybbe skal naturligvis passe ind i din Planteskole tema. Det ikke ligegyldigt hvilken slags træ krybbe er lavet af, men køber plader med Plys på dem og vælg en dyne og kofanger til at gå med temaet. Mange butikker sælger sæt sammen for at gøre det let at holde med temaet.

Stickers og Decals

Stickers og decals tilføje flair til væggene og kræver ikke permanente ændringer. Skræl tilbage off decals eller klistermærker og placere dem overalt på væggene du ønsker. Plads dem ud gennem rummet. Ideer til at holde temaet Plys omfatter honning potter, blomster, drager og sommerfugle. Du kan også få overføringsbilleder af de andre karakterer, herunder Eeyore, Tigerdyret, Grisling og kanin.

Extras

Dække forretninger og væg skifte med Peter Plys tema plader. Hvis du vil have dit barns navn på væggen, placere hvert bogstav inde en honningkrukke. Få et ur med Peter Plys og en lille lampe på kommoden. Glem ikke at købe et par bøger at læse at din baby ved sengetid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com