Winter Cherry Tree

September 26

Kirsebærtræer er almindeligt dyrket i Japan og de omkringliggende områder, men kan dyrkes i mange andre dele af verden. Der er hundredvis af sorter af kirsebær træ i verden, en som er Winter Cherry, også kendt som Jerusalem-koralbær, Madeira Winter Cherry eller dens botaniske navn Solanum pseudocapsicum. Winter Cherry er en smuk plante, almindeligt dyrket til dekorative formål, selvom dele af planten er giftige for mennesker og dyr.

Winter Cherry karakteristika

Trods sit navn, Winter Cherry træer ikke blomstrer om vinteren (selvom nogle varietals cherry Tree har blomstrende perioder godt ind i januar); navnet kommer sandsynligvis fra udseendet af sine blomster, hvidt omgivet af stedsegrønne blade, og fordi de kan overleve vintermåneder. Træet producerer røde eller gule frugter som frø og øvrige plantedele er giftige for mennesker og nogle dyr.

Voksende vinter kirsebær

Det kan dyrkes indendørs lige så let som udenfor. Simpelthen så frøene indendørs i et drivhus eller andre kontrolleret miljø og flytte de spirede frø uden for efter den sidste frost om vinteren. For at dyrke en hel gruppe af vinteren kirsebær, tillade frø bælg på blade til at tørre helt og bryde bælg åbne for at frigøre frøene. Fjerne den kødfulde belægning og gemme frø for fremtidige spiring.

Hvor kan man finde vinter kirsebær

Vinter kirsebær trives i tropiske klimaer nær ækvator. USDA bruger hårdførhed Zone-system til at vurdere en plantens evne til at vokse med succes i et givet geografisk område. Jo lavere hårdførhed Zone rating af en plante, jo lavere temperatur, at plante kan tåle uden at dø. USDA hårdførhed Zone giver Winter Cherry en rating mellem 9 og 11, hvilket betyder winter cherry vil formere sig i områder, hvor de laveste vintertemperaturer er mellem 25 og 40 grader Fahrenheit.

Andre noter

Frugten af Winter Cherry er giftige, men typisk ikke livstruende hvis venstre ubehandlet. Den gule og røde frugt ligner kraftigt cherrytomater i udseende og smag, fører til en høj risiko for at forveksle to. Frugten er mest giftige i sit umodne form og bladene og omkringliggende blade af planten er også giftige. Hvis du indtager nogen del af Winter Cherry, straks kontakte en Poison Control center.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com