Xenon lys oplysninger

March 8

Xenon lys oplysninger

Xenon lys er en type af høj intensitet decharge (HID) belysning. Der er flere fordele og ulemper til xenon lygter sammenlignet med andre typer af belysning. Xenon lys har mange praktiske indendørs og udendørs applikationer.

HID belysning

HID lys er i stand til at producere intens mængder af lys. Den eneste ulempe at HID belysning er, at det tager en hel del energi til at producere det intense lys tilknyttet HID belysning. Andre typer af HID lys omfatter metal Halogenid lys og højtryks natrium lys.

Applikationer

Xenon lygter bruges i mange applikationer. Xenon pærer kan bruges i Skrivebordlamper, kabinet inventar og i showcase belysning. Denne type pære er også finder vej til mange luksus biler til brug som forlygter.

Sammenligninger

Xenon lys kan vare mellem 8.000 og 20.000 timer. Dog nogle andre typer af HID lys (som højtryks natrium lys) er normeret til at vare længere end xenon lys, på omkring 24.000 timer.

Holdbarhed

Filamenter i mange pærer er meget sart og modtagelig for fastgørelse eller bryde hvis pæren er vibrerede eller forkert håndteret. Da xenon lys har ingen filament, er de mere holdbare og mindre tilbøjelige til at blive gjort ubrugelige ved vibrationer eller disharmonisk.

Fakta

Xenon pærer indeholder xenon gasser, der ifølge DirectoryM.com, øger nominel livet for en pære. Xenon pærer anvendes som forlygter i biler udleder en blålig-hvidt lys, der giver mulighed for bedre synlighed, ifølge XenonLightShid.com.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com