Xeriscape ideer til den forhave

December 16

Xeriscape ideer til den forhave

EPA anslår at 30 til 60 procent af urban ferskvand brug går til vanding græsplæner. Xeriscaping er en metode til landskabspleje, der kan tillade dig at have en attraktiv græsplæne og haven uden at spilde en masse vand. Omhyggelig overvejelse af den type og placering af græs og planter i din værftet kan reducere mængden vand nødvendig for at opretholde dem og også reducere mængden af arbejde du behøver at gøre for at opretholde din værftet.

Mindre græs græs

Ifølge University of Maryland hjem og haven Information center, din græsplæne er den mest vedligeholdelse-intensive del af landskabet og kræver mere vand per kvadratfod end nogen anden form for landskab plantning. For at reducere vandforbruget, reducere mængden af græs græs i din værftet ved plantning større blomsterbede og indarbejde dekorative sten, mursten og træ elementer i din landskab plan. Bruge attraktive, tørke-resistent bunddække planter såsom St. rigt eller krybende lily tørv i stedet for græs på skråninger, skrænter og langs hegn og mure. Dette vil gøre din græsplæne attraktive og kræver mindre arbejde og vand til at opretholde.

Tørke-tolerante græs

Plantning den rigtige type af græs kan spare vand og også spare dig penge. Hvis du har brug for til at vande plænen mindre, vil din vandregning falde. Over en periode på et år, kunne besparelserne være betydelige. Ifølge Washington State University Extension Service er en god taktik for xeriscaping græsplæne områder at have mindre arealer med "tørstige" græs omgivet af områder af tørke-resistent græs og attraktive indfødte plantearter. Tørke-resistent græsser som fine Svingel sorter er et godt valg for cool-sæson græs. De kræver en masse mindre slåning, befrugtende og vand end andre turf grass sorter. Tørke-resistent Buffalo græs er en god varme-sæson græs, og Svingel har et dybt rodsystem, der gør det muligt at tåle varmen i sommeren uden en masse ekstra vanding. Spørg din lokale kooperativ Extension service for en liste over tørke-tolerante turf græsser, der fungerer bedst i dit område.

Korrekt vanding

Mange mennesker kender ikke den bedste måde til at vande deres græsplæner. Dette kan resultere i spildt vand fra overwatering samt root rot skader på græsset. Vand tidligt i dag og tid, hvor længe din sprinkler kører. Efter vande plænen, brug en spade eller sonde for at se hvor dybt vandet sank i jorden. Græsplæner har brug for dyb vanding men når vandes korrekt vil kræve vanding sjældnere. North Carolina State University er Sprinkleranlæg bedst egnet til vanding turf grass områder. Drypvanding kan anvendes effektivt til mulched områder og beplantning. Nøglen til god kunstvanding er til vand grundigt og kun når det er nødvendigt. Lære kravene vand af planter i din have, så du kan vande dem uden affald.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com