Zink for syge Pecan træ blade

February 18

Pecan er den største af hickories og kan vokse op mod 70 fod høje. Pekannødder vokse i de sydøstlige og sydvestlige USA. Træer, der dyrkes i begge steder har tendens til at lider af zinkmangel, også kendt som zink roset. Sydvestlige jord alkalisk betingelser tillader ikke rødder at absorbere nok zink, men situationen er normalt mere alvorlige i sandjord med høje fosfor. Zinkmangel er mest almindelige i jordbund med en pH-værdi højere end 6,0.

Zink

New Mexico State University bekræfter at pecan træer zink "til at producere hormoner, der giver mulighed for celle udvidelsen i stængler og blade." Zink er afgørende for blade og stængel vækst og udvikling.

Symptomer på zinkmangel.

Kigge efter klorotiske (gulfarvning) blade, blade, der curling i kanterne, længe nøgne grene med klumper af blade på de øverste eller døde bladløse grene. Ældre træer lider af zinkmangel har rødlig-brun områder mellem venerne. Stængelled (afstanden mellem noden blade, og bladet) af mangelfuld pecan træer er mindre og der en tendens til at være et overskud af mindre afdelinger, giver løv en roset udseende (og denne mangelfuldhed Brugernavn, zink roset). Bladene er normalt mindre end et sundt træ og tage på en klumpet udseende.

Etaper

Zinkmangel kan ikke være mærkbar indtil det andet eller tredje år efter plantningen. Hvis venstre ubehandlet, skuddene vil dø tilbage fra spidsen, men denne die-tilbage er normalt begrænset til den aktuelle års vækst. Observere træer i midsommer for symptomer på zinkmangel.

Blandtegning vs jord programmer

Zink kosttilskud anvendes træ via Blandtegning applikationer og jord programmer, selvom Blandtegning programmer har tendens til at være mere udbredt, fordi de giver hurtigere resultater. Blandtegning sprays er også mere effektiv, fordi bladene er i stand til at optage næringsstofferne, og en pecan landmand refererer til jord programmer som en "nytteløst og spild af penge proces." Jord programmer er næsten fuldstændigt ineffektive i sydvest, men kan blive retsforfulgt på træer med ingen blade i det tidlige forår, ved det første tegn på bud pause.

Effekten af Blandtegning sprays, men afhænger af en komplet baldakin dækning og gentagne ansøgninger. Blandtegning spray bør anvendes to til fire gange med to ugers mellemrum i sydøst og fire til seks gange med to ugers mellemrum i sydvest. Jord ansøgning kan give træer med zink i år at komme hvis det kan komme til rødderne, men det er sjældent, og landmændene synes at være komfortable anvende Blandtegning sprays for at opnå resultater.

Sydvest vs. sydøst

Parasitiske organismer gider sjældent pekannødder i sydvest på grund af den tørt vejr i løbet af vækstsæsonen, men fugt i sydøst får andre problemer med pecan træer ud over zinkmangel. Blandtegning anvendelser af zink er den foretrukne behandlingsmetode i den sydvestlige del, hvor den generelle tilstand af jorden ikke tillader rødder at absorbere næringsstoffer, selv om det er til stede på tilstrækkelige niveauer i jorden. Sydøst foretrækker Blandtegning ansøgningen så godt, fordi det giver hurtige resultater. I sydøst, bør regelmæssig afbalanceret jord befrugtning forhindre zinkmangel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com