Zojirushi bagemaskine oplysninger

October 23

Zojirushi er en japansk virksomhed, der gør mange handy køkkenapparater, herunder riskoger og breadmakers. Selv om de kan være dyrere end deres konkurrence, tilbyder de mange funktioner for pengene. I marts 2011 er to modeller til rådighed. Hvis du kan lide hjemmebagt brød men kan ikke lide postyret, kan de hjælpe. Som en bonus udfører de begge yderligere køkken opgaver udover Brødbagning.

Hjemmet bageri Supreme bagemaskine

Zojirushis hjem bageri Supreme bagemaskine er dens største model, og har kapacitet for en to-pund brød. Det byder på en bred vifte af skorpe indstillinger, samt kager, marmelade, surdej starteren og farsbrød indstillinger at gøre det en alsidig elektriske arbejdshest i dit køkken. Varme på sommerdage, snarere end varme op din ovn og hus, du kan bruge den hjem bageri Supreme i stedet. Det har også en funktion kaldet hjem lavet Menu. Har du favorit brød opskrifter, som du vil denne bagemaskine at gøre for dig, kan du programmere opskrift-specifikke æltning, proofing og bagning gange i hver af tre hjem lavet menuen Indstillinger. Maskinen vil gemme disse indstillinger i dens hukommelse, så du kan bruge dem let med et enkelt tryk på en knap. Den hjem bageri Supreme også udstyret med en automatisk sluk funktion for ekstra sikkerhed.

Hjemmet bageri Mini bagemaskine

Hjemmet bageri Mini bagemaskine bager en one-pund brød, og har et mere kompakt design for dem med mindre tilgængelige counter eller opbevaring plads. Det har lignende funktioner til de hjem bageri Supreme, bortset fra at det ikke kan gøre en farsbrød og ikke har indstillingen hjem lavet Menu brugerinput. Det har dog også et par funktioner, som den hjem bageri Supreme mangler: indstillinger for cookie dej og pasta. Denne maskine er velegnet til mindre husholdninger, mens den hjem bageri Supreme anlæg bedre nemlig større familier.

Brød Timer

Begge Zojirushi brød maskiner har et 13-timers forsinkelse mulighed for dit brød. Hvis du vil bruge denne indstilling, indlæses ikke-fordærvelige ingredienser til dine brød maskine og indstille timeren for antallet af timer fra nu, hvor du vil brød til slut bagning. For eksempel, hvis det er 8 p.m., og du ønsker at vågne op til duften af friskbagt brød 6 klokken, indstille din timer for "10:00." Dette betyder, at brødet bliver færdig med bagning 10 timer fra nu, når din alarm går. For mad Placer sikkerhedshensyn, ikke letfordærvelige ingredienser, som æg eller mælk, i brød maskinen hvis du ikke gør dit brød straks.

Advarsler

Brød kan undertiden holde til æltning padler i bunden af brødet spanden i Zojirushi brød maskinen. Da spanden har en ikke-stick belægning, ikke bruge metal objekter eller noget skarp til at lirke brød løs. I stedet behandle det som du ville enhver non-stick pander, du har i dit hus, og holde alle slibende og potentielt skadelige objekter fra det. Forsigtigt løsne Vingemøtrikker på undersiden af brød spanden, der holder padler på plads, og prøv igen at fjerne brød brød. Dykke ikke brød spand og pagajer i en vask fyldt med vand, eller du kan beskadige handlingen æltning. I stedet fylde inde i spanden med vand, og lægges i blød for at fjerne enhver crusted på dejen. Brød spand og pagajer er også ikke tåler maskinopvask.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com