Zone 3 plantning Guide

November 3

Zone 3 plantning Guide

Plantning zoner hjælpe guide gartnere i hvilke typer af planter til at vokse, og når at vokse dem. Hver zone refererer til et bestemt interval i temperatur og sæsoner. Zone 3 er en nordlige klima med strenge vintre. Gartnere kan være nødvendigt at starte frø indeni til at rumme den kortere vækstsæson.

Vælge grøntsager

Zone 3 oplevelser strenge vintre med temperaturer så lave som minus 40. Jorden fryser og frost opstår så sent som i April og kan begynde igen i September. Vælge grøntsager, som er hårdføre i koldt vejr og kan modstå en lys frost. Nogle grøntsager som ærter, salat og spinat som køligere vejr og vil producere mere hvis du plante dem tidligt i vækstsæsonen. Tomater og agurker gerne varmt vejr og kan ikke producere indtil sent på sæsonen. Grøntsager har mange sorter med nogle specifikke til koldere klimaer. Konsultere en frø butik eller lokale Planteskole for de bedste typer til at vokse lokalt. Høj stigninger påvirker også typen af grøntsager, der kan dyrkes.

Frø eller sætteplante

Mange grøntsager kræver flere uger at spire og vil ikke producere meget, hvis de er plantet direkte ind i haven som et frø. Overveje Start frø indeni eller plantning planter købt fra en lokal børnehave. Når du planter frø, henvise til plantning vejledningen for at finde ud af, hvornår man skal begynde. Start tomater og peberfrugter frø 60 dage før du transplantation dem udendørs. Transplantation efter sidst frost normalt engang i slutningen af April til Zone 3. Salat og spinat behøver ikke at være startet inde, så de spirer hurtigt.

Plantning

Grønsager kræver seks timer af sollys til at vokse. Oprette rækker mod nord for at maksimere sollys. Plante frø i den rigtige dybde for frø størrelse. Lille frø som kål og gulerødder bør plantes halv tomme dyb. Plante mellemstore frø som roer tre fjerdedele af en tomme dyb. Store plantefrø f.eks bønner eller majs 1 tomme dyb.

Følg vejledning på seed-pakker til afstanden mellem planterne. Nogle grøntsager vokser ikke godt i umiddelbar nærhed. Plante tomater fra kartofler for at sikre tilstrækkelig vækst af både grøntsager. Konsultere en lokal professionel for yderligere oplysninger om supplerende beplantning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com