Zoysia græsset vokse godt i Florida?

January 20

Zoysia græsset vokse godt i Florida?

I modsætning til mange græs sorter fra det nordlige USA gror zoysia græs godt i Florida. Zoysia græs opstod i en del af Japan, der har lignende klimaer som Florida. Begge områder opleve varme våde somre og korte tempereret vintre. Som en generel regel, vil Zoysia græs vokse godt i områder, der kan vokse palmer.

Historie

De tre typer af zoysia græsset vokset i USA kom fra Manila, Kina og Mascarene øer. "Zoysia matrella," den sort, der vokser bedst i Florida, kom fra Manila. C.V. Piper, en botaniker, indført "Zoysia matrella" græs til USA i 1911. Han troede, det ville vokse godt langs bugten og atlantiske kyster i Florida. "Zoysia japonica" kom til USA fra Manchuriet, Kina, og "Zoysia tenufolia" kom til USA fra de Mascarene øer.

Typer

"Zoysia japonica," de mest kolde-tolerante over for de tre vokset i USA, har en grovere tekstur. Folk kalder sommetider det "japanske græsplæne græs." "Zoysia matrella," mest almindeligt anvendte til græsplæner i Florida, tåler mindre kold end "Zoysia japonica." "Zoysia tenuifolia" tolererer den mindste kulde og har en fin konsistens. Mennesker bruger oftest det som komposteringsprocessen.

Positiver for Florida

Zoysia græs har mange fordele i Florida. Det gør godt på græsplæner, golfbaner og baseball felter og tilpasser sig en bred vifte af jordtyper. Zoysia græs tåler tørke, hvilket gør det velegnet til Floridas tørre vintre. I tørke perioder, vil en halv tomme af vandet hver uge holde zoysia græs i live. Alle zoysia græs sorter har en høj saltholdighed tolerance, hvilket gør dem egnet til beplantning langs kysten.

Zoysia græs ulemper

Zoysia græs har også et par ulemper, men de fleste af dem afslører problemer græsset ansigter i klimaer i modsætning til Florida. For eksempel, zoysia græs tåler ikke kulde og og kræver mindst 200 frostfrit dage til at overleve. En ulempe for Florida er at zoysia etablerer og regrows sig langsomt, især når de plantes i stik. På grund af dette, bør folk ikke plante zoysia græs på stærkt trafikerede områder som fodbold eller fodbold felter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com