Zucchini blomstre ende Rot forårsaget af højt kvælstofindhold

October 2

Blossom ende rot er en af de mest almindelige sygdomme i mange forskellige fødevarer værtsplanter. Det er i stand til at forårsage store udbyttetab i både landbrugs- og hjem havearbejde indstillinger. Selvom oftest forbundet med tomater, inficerer blossom ende rot en bred vifte af værtsplanter, herunder squash, peberfrugter og vandmeloner. Forståelse blossom ende rot årsager, er herunder over overflod af visse næringsstoffer som kvælstof, nøglen til at beskytte dine planter mod infektion.

Årsager

Blossom ende rot er undertiden betegnes som en sygdom, men dette er noget upræcise. Blossom ende rot væsentligste årsag menes at være calcium mangler i udviklingslandene frugten af frugtbærende planter. Dette er ikke nødvendigvis skyldes en Calciummangel i jorden, men snarere et konglomerat af naturlige faktorer ved at kombinere til at påvirke plantens evne til optagelse calcium findes i jorden og aflede det at udvikle frugt. Derfor behandle gartnere undertiden blossom ende rot infektioner ved at tilføje calcium til jord, selv om denne behandling sjældent tilbyder effektiv kontrol med sygdommen.

Kvælstof og Blossom ende Rot

Nøglen til administration af blossom ende rot er forvaltningen af de naturlige og kulturelle faktorer, der bidrager til en plantens evne til at optagelsen tilstrækkelige mængder af calcium. Disse faktorer omfatter ekstreme udsving i tilgængelige fugt i jorden, høje saltindhold i jord, og overdreven root beskæring eller skader. En anden førende bidragyder er en over overflod af plantenæringsstoffer, som magnesium, kalium, natrium eller kvælstof i jorden, som typisk skyldes en stor afhængighed af gødning under vækstprocessen.

Forebyggelse af infektion

Undgå høj-kvælstof gødning så vidt muligt er den nemmeste måde at undgå blossom ende rot i zucchinis eller i enhver anden plante, vært. Har din jord, testet af et lokalt universitet udvidelse office til at se, om det er faktisk mangelfuld i kvælstof nok til at berettige befrugtning. Hvis det er, brug kun så meget gødning efter behov for at bringe kvælstof til ideelle niveauer. Generelle befrugtning, at bruge lav-kvælstof formuleringer såsom 4-12-4 eller 5-20-5. I side-kjole programmer kræves for at opretholde grønne farve og normal vækst, bruge calcium nitrat eller ammonium sulfat med en sats på 1/4 lb. pr. 100 kvadratfod.

Andre overvejelser

Zucchini planter lider blossom ende rot kan undertiden behandles med calcium chlorid. I høst er dog svært at gemme. Undgå overdreven befrugtning er afgørende for at undgå blossom ende rot. Det er også nødvendigt at styre de andre faktorer, der bidrager til denne lidelse, såsom saltindholdet i jorden, beskytte zucchini planter fra ekstrem kulde eller varme og regelmæssige jord test.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com