Zucchini plante svamp

September 28

Zucchini plante svamp

Squash er populær for gartnere, fordi de er nemme at dyrke og producere en masse grøntsager. Selvom hårdføre, er zucchini modtagelige for svampeinfektioner, så det er vigtigt at genkende symptomerne og ved, hvordan man skal behandle infektioner.

Sygdom

Den mest almindelige svampeinfektion for zucchini planter kaldes meldug, ifølge GardenersNet.com. Det forekommer oftest nær slutningen af vækstsæsonen, når planten er svagere, og under varme og fugtige forhold.

Symptomer

Zucchini planter inficeret med meldug vil udstille en belægning, der vises støvet hvidt eller gråt på dens blade og grøntsager. Det vil normalt starter som små, hvide pletter og udvid derefter som svampen vokser.

Effekter

Hvis venstre ubehandlet, pudret kan meldug stunt vækst og ødelægge blade og grøntsager ved at dræbe raske væv. Planten er godt være er i fare, fordi svampen vil aflede næringsstoffer fra det.

Spredning

Den svamp, der forårsager meldug er spredt til andre planter af vinden. Svampen producerer sporer, der er så blæst til sunde planter.

Forebyggelse/løsning

For at behandle meldug, fjerne enhver blade, der er faldet ud. Også, brugen af fungicid snart efter hvide cirkler vises øge dine chancer for at kunne gemme din afgrøde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com